7199 5449 RANDERS@LOCKED.DK

Sabotage

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

 • Sværhedsgrad: 70%
 • Scare Factor: 40%
 • Teamwork: 70%
Historisk Escape Room

Sværhedsgrad

Sabotage er Locked Randers’ letteste Escape Room – men alle vil dog stadig blive udfordret! Omkring 60% gennemfører scenariet, men dette Escape Room sætter stadig store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Sabotage er Lockeds historiske Escape Room, og er inspireret af 2. verdenskrig. Sabotage er ikke direkte uhyggeligt men derimod action-packed og spændende. I Sabotage starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. 

Teamwork

Sabotage sætter, som vores andre Escape Rooms, høje krav til gruppens evne til at kommunikere og samarbejde. Nøglen til succes i Sabotage er helt klart evnen til at kommunikere effektivt og være detaljeorienteret. 

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Historisk Escape Room  Mega sjovt og spændende kommer sikkert en anden gang. Hvis jeg skulle anbefale det til en alder vil jeg sige 13-35 år men det er muligt at tage børn og... read more

  Sebastianthiela
  10/26/2019

  Historisk Escape Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.... read more

  Anita L
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  Det var meget spændene og mega sjovt, vi hyggede os! Men det var utroligt svært, man skulle virkelig tænke sig om!

  Historisk Escape Room Laura Brun J
  1/01/1970
 • Historisk Escape Room  Samarbejde er nøgleordet, men så får man også en super god oplevelse. Spændende at prøve og vil gerne gøre det igen

  Historisk Escape Room Ulla H
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Prøvede scenariet "Crime Scene" med nogle venner. Mega sjov oplevelse, vil klart anbefale andre det.

  mathiast416
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Vi var en flok der besøgte dem på deres åbnings aften i Randers, hvor vi før havde besøgt deres afd i Herning med succes. Det blev til en sjov time... read more

  Rune_Petersen
  8/03/2019
 • Historisk Escape Room  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Historisk Escape Room Søren J
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Vi var 4 som skulle prøve et rum, og det fungerede fint. Fik god instruktion fra starten, selvom det gik LIDT hurtigt! Sjov, interessant og spændende opgave. Vi måtte ha´... read more

  Historisk Escape Room Thorell
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale... read more

  knudspia
  8/04/2019
 • Historisk Escape Room  Levede virkelig op til mine forventninger! Super sjovt og tiden løber afsted. Den time går alt simpelthen hurtigt.

  Historisk Escape Room Rasmus D
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Vi var afsted på en polterabend (5 personer), og vi tog Crime Scene! Det var underholdende og udfordrende. Det er ikke en "lige-til" bane, men det er det der gør... read more

  IbenR18
  9/15/2019

  Historisk Escape Room  Det er skide skægt! Muligvis det fedeste man kan lave i Herning, bare ikke lige for helt små børn ;)KÆFT DET FEDT!!

  Historisk Escape Room Hoeeg227
  4/07/2019
 • Historisk Escape Room  Vi var inde og prøve sabotage og det var et spændende og vel udført rum, med gode puzzels. Kan klart anbefales og vil helt sikkert prøve et rum hos dem... read more

  Jeppebjereum
  7/31/2020

  Historisk Escape Room  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Annemette L
  8/07/2019

  Historisk Escape Room  Det en super fed oplevelse og fantastisk betjening
  Vi kommer ind og bliver mødt af en fantstisk medarbejder der er serviceminded fra 1 sek

  glennbR2227JC
  8/01/2020
Uddybning af Sabotage:

Sabotage er et historisk Escape Room inspireret af 2. verdenskrig. Dette Escape Room er ikke direkte uhyggeligt men derimod Action-packed. I scenariet starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. Jeres opgave er dels at flygte, men det vigtigste er at i formår samtidig at indhente information om tyske militære mål i og omkring Randers, for derved at kunne bombe disse. Sabotage er designet til voksne, men da dette rum ikke er direkte uhyggeligt anbefaler vi dette rum hvis børn skal deltage sammen med voksne.  

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til action er Sabotage helt klart det rette valg!

Translate »