Sabotage

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

 • Sværhedsgrad: 70%
 • Scare Factor: 40%
 • Teamwork: 70%
Historisk Escape Room

Sværhedsgrad

Sabotage er Locked Randers’ letteste Escape Room – men alle vil dog stadig blive udfordret! Omkring 60% gennemfører scenariet, men dette Escape Room sætter stadig store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Sabotage er Lockeds historiske Escape Room, og er inspireret af 2. verdenskrig. Sabotage er ikke direkte uhyggeligt men derimod action-packed og spændende. I Sabotage starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. 

Teamwork

Sabotage sætter, som vores andre Escape Rooms, høje krav til gruppens evne til at kommunikere og samarbejde. Nøglen til succes i Sabotage er helt klart evnen til at kommunikere effektivt og være detaljeorienteret. 

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Historisk Escape Room  Var her til polterabend. En rigtig god oplevelse, der gav en masse at snakke om bagefter. Kan opleves af alle aldre, højde og drøjde. Vi kommer helt sikkert igen

  Historisk Escape Room ThorhaugeC
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Mega sjovt og spændende kommer sikkert en anden gang. Hvis jeg skulle anbefale det til en alder vil jeg sige 13-35 år men det er muligt at tage børn og voksne som er mindre eller over anbefalensen

  Historisk Escape Room Sebastianthiela
  10/26/2019

  Historisk Escape Room  Vi besøgte Locked Escape Room i Randers i december 2019, hvor vi prøvede både Escape Rooms og en samarbejdsøvelse. Den gamle bygning gør det til en meget autentisk (og lidt uhyggelig) oplevelse. Vi blev taget godt imod og der blev sørget godt for os i...Mere

  Historisk Escape Room rittas2020
  1/01/1970
 • Historisk Escape Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Historisk Escape Room Lucaskaas
  11/06/2019

  Historisk Escape Room  Havde en rigtig fed oplevelse med gutterne. Følte ikke at de forskellige puzzles var for nemme eller for svære, og de få gange vi sad fast, var de gode til at give os hints, uden at direkte give os svaret.

  Historisk Escape Room KennethT1480
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Det er virkelig et besøg vær. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre rum også. Jeg kan kun sige det ville være ærgerligt ikke at tage ind og prøve.

  Historisk Escape Room Ostepops
  7/26/2019
 • Historisk Escape Room  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Historisk Escape Room Christian T
  9/14/2019

  Historisk Escape Room  Dejlig og sjov oplevelse. Det var udfordrende og en god teambuildingsøvelse for familien. Det kan varmt anbefales

  Historisk Escape Room Kaare25
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  En rigtig spændende og god oplevelse med forskellige rum og meget forskellige "opgaver". En virkelig god oplevelse.

  Historisk Escape Room 100carstent
  9/21/2019
 • Historisk Escape Room  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale et besøg hos Locked Randers:-)

  Historisk Escape Room knudspia
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  2 voksne og 1 barn på 12. Prøvede rummet “sabotage” - der var masser af udfordringer for hjernecellerne, de klassiske hængelåse med talkodelås pryder mange af dørerne mv. Og så er det bare med at gå i gang. Kan varmt anbefales.

  Historisk Escape Room PeterVallentin
  7/28/2019

  Historisk Escape Room  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Historisk Escape Room 809lisbethb
  12/22/2018
 • Historisk Escape Room  Samarbejde er nøgleordet, men så får man også en super god oplevelse. Spændende at prøve og vil gerne gøre det igen

  Historisk Escape Room Ulla H
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Mega fed oplevelse og så spændende.. rigtig god service kan varmt anbefales. Fedt hus at lave sådan noget i

  Historisk Escape Room Druevej23
  11/03/2019

  Historisk Escape Room  Kan klart anbefale Locked Escape Rooms i Herning, hvis man vil have super sjov aften, med masser af udfordringer og logiske hovedbrud for, at slippe ud af det låste rum inden tiden løber ud.

  Historisk Escape Room susannesT393LE
  12/12/2018

Uddybning af Sabotage:

Sabotage er et historisk Escape Room inspireret af 2. verdenskrig. Dette Escape Room er ikke direkte uhyggeligt men derimod Action-packed. I scenariet starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. Jeres opgave er dels at flygte, men det vigtigste er at i formår samtidig at indhente information om tyske militære mål i og omkring Randers, for derved at kunne bombe disse. Sabotage er designet til voksne, men da dette rum ikke er direkte uhyggeligt anbefaler vi dette rum hvis børn skal deltage sammen med voksne.  

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til action er Sabotage helt klart det rette valg!

Translate »