Sabotage

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

 • Sværhedsgrad: 70%
 • Scare Factor: 40%
 • Teamwork: 70%
Historisk Escape Room

Sværhedsgrad

Sabotage er Locked Randers’ letteste Escape Room – men alle vil dog stadig blive udfordret! Omkring 60% gennemfører scenariet, men dette Escape Room sætter stadig store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Sabotage er Lockeds historiske Escape Room, og er inspireret af 2. verdenskrig. Sabotage er ikke direkte uhyggeligt men derimod action-packed og spændende. I Sabotage starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. 

Teamwork

Sabotage sætter, som vores andre Escape Rooms, høje krav til gruppens evne til at kommunikere og samarbejde. Nøglen til succes i Sabotage er helt klart evnen til at kommunikere effektivt og være detaljeorienteret. 

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Historisk Escape Room  Vi havde en helt igennem forrygende tid som besøgende hos Locked Randers. Opgaverne var både spændende, medrivende og udfordrende.

  Historisk Escape Room 564andreasv
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Prøvede scenariet "Crime Scene" med nogle venner. Mega sjov oplevelse, vil klart anbefale andre det.

  Historisk Escape Room mathiast416
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Super fedt koncept og hele tiden nye spændene udfordringer, som både “børn” og voksne kan være med på Kan helt klart anbefales at prøve som familie

  Historisk Escape Room Nikolaidk3
  8/04/2019
 • Historisk Escape Room  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale et besøg hos Locked Randers:-)

  Historisk Escape Room knudspia
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  Vi har tidligere prøvet escape rooms, men ingen af dem kunne hamle op med “Crime Scene”! Varm velkomst i historiske lokaler med spændende introduktion og pulsforhøjende gådelæsning. Vi kommer helt sikkert igen.

  Historisk Escape Room kasperjensen93
  8/17/2019

  Historisk Escape Room  Vi havde en fantastisk oplevelse hos Locked i Randers. Vi prøvede deres “Kidnapped” rum. Sjov OG uhyggelig oplevelse med mange spændende samt kreative gåder. Hidtil det bedste Escape Room der er prøvet 😄 Personalet var også virkelig søde, så det er et ekstra plus! 👏🏻...Mere

  Historisk Escape Room Mwashford
  8/04/2019
 • Historisk Escape Room  Crime scene var en svær og spændende udfordring. Vi synes alle om det hele - selvom vi ikke opklarede forbrydelsen indenfor tiden🙂 Vi blev budt velkommen med forklaringer på hvad der skulle foregå. Undervejs kunne vi bede om ledetråde og efterfølgende blev vi spurgt til...Mere

  Historisk Escape Room SteenDam48
  7/30/2019

  Historisk Escape Room  Meget spooky. Kan klart sige at du skal prøve det. Vi prøvede Kidnapped som var den nemmeste men sværeste af de andre??? ? Prøv det bare.

  Historisk Escape Room 2005OH
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Historisk Escape Room Lucaskaas
  11/06/2019
 • Historisk Escape Room  En gruppe på 5 drenge der tidligere har erfaring med puzzles blev udfordret på den bedste måde! Jeg var i hvert fald vild med det. Scenariet og den opsatte scene var virkelighedstro og indbydende. Anbefalelsesværdig, og glæder mig til at prøve de andre.

  Historisk Escape Room Enehasd
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Vi prøvede Sabotage - det var et godt gennemført rum. Super personale, gode rekvisitter og hints er tilpas afstemt. Kan absolut anbefales.

  Historisk Escape Room Stam112
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  Det er skide skægt! Muligvis det fedeste man kan lave i Herning, bare ikke lige for helt små børn ;)KÆFT DET FEDT!!

  Historisk Escape Room Hoeeg227
  4/07/2019
 • Historisk Escape Room  Samarbejde er nøgleordet, men så får man også en super god oplevelse. Spændende at prøve og vil gerne gøre det igen

  Historisk Escape Room Ulla H
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Vi var 3 veninder på tur, og gennemgik først et rum, hvilket var virkelig udfordrende og krævede godt med samarbejde og gode ideer for at komme igennem. Vi blev så fanget af det, at vi efter en lille pause hoppede ind i et rum mere,...Mere

  Historisk Escape Room Irenenoergaard
  11/19/2019

  Historisk Escape Room  Vi var inde hos Locked og havde en kanon oplevelse. Personalet klædte os godt på til, hvad vi gik ind til, til trods for, at vi var lidt nervøse. Kan klart anbefales!

  Historisk Escape Room Mille P
  11/03/2019

Uddybning af Sabotage:

Sabotage er et historisk Escape Room inspireret af 2. verdenskrig. Dette Escape Room er ikke direkte uhyggeligt men derimod Action-packed. I scenariet starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. Jeres opgave er dels at flygte, men det vigtigste er at i formår samtidig at indhente information om tyske militære mål i og omkring Randers, for derved at kunne bombe disse. Sabotage er designet til voksne, men da dette rum ikke er direkte uhyggeligt anbefaler vi dette rum hvis børn skal deltage sammen med voksne.  

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til action er Sabotage helt klart det rette valg!

Translate »