Sabotage

“Året er 1943 – Dig og din frihedskæmper-gruppe er fængslet af den tyske værnemagt. I har dog bevidst ladet jer fange, idet I ønsker at få indsigt i tyskernes militærehemmeligheder. Jeres opgave er derfor i første omgang at undslippe fængslet, derefter indhente viden om tyske militærposter i og omkring Randers og slutteligt videregive disse Informationer til jeres engelske allierede således, at de kan bombe de mål, som I udpeger!”

 • Sværhedsgrad: 70%
 • Scare Factor: 40%
 • Teamwork: 70%
Historisk Escape Room

Sværhedsgrad

Sabotage er Locked Randers’ letteste Escape Room – men alle vil dog stadig blive udfordret! Omkring 60% gennemfører scenariet, men dette Escape Room sætter stadig store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Sabotage er Lockeds historiske Escape Room, og er inspireret af 2. verdenskrig. Sabotage er ikke direkte uhyggeligt men derimod action-packed og spændende. I Sabotage starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. 

Teamwork

Sabotage sætter, som vores andre Escape Rooms, høje krav til gruppens evne til at kommunikere og samarbejde. Nøglen til succes i Sabotage er helt klart evnen til at kommunikere effektivt og være detaljeorienteret. 

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Historisk Escape Room  En rigtig spændende og god oplevelse med forskellige rum og meget forskellige "opgaver". En virkelig god oplevelse.

  Historisk Escape Room 100carstent
  9/21/2019

  Historisk Escape Room  En oplevelse man sent vil glemme! Vi havde en fantastisk oplevelse i Locked, hvor vi afprøvede vores grænser af i “Kidnapped.” Setuppet i sig selv var bemærkelsesværdigt og super gennemtænkt! Derudover havde personalet et stort fokus på, at få os til at føle os velkomne....Mere

  Historisk Escape Room Piablomsten
  11/02/2019

  Historisk Escape Room  Det er virkelig et besøg vær. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre rum også. Jeg kan kun sige det ville være ærgerligt ikke at tage ind og prøve.

  Historisk Escape Room Ostepops
  7/26/2019
 • Historisk Escape Room  Levede virkelig op til mine forventninger! Super sjovt og tiden løber afsted. Den time går alt simpelthen hurtigt.

  Historisk Escape Room Rasmus D
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Historisk Escape Room Lucaskaas
  11/06/2019

  Historisk Escape Room  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Historisk Escape Room Christian T
  9/14/2019
 • Historisk Escape Room  Det var super spændene og sjovt. Det var også noget sværere end jeg troede, men man bliver hurtigt grebet af det.

  Historisk Escape Room frederik d
  4/07/2019

  Historisk Escape Room  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Historisk Escape Room Søren J
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Mega sjovt og spændende kommer sikkert en anden gang. Hvis jeg skulle anbefale det til en alder vil jeg sige 13-35 år men det er muligt at tage børn og voksne som er mindre eller over anbefalensen

  Historisk Escape Room Sebastianthiela
  10/26/2019
 • Historisk Escape Room  Vi havde en fantastisk oplevelse hos Locked i Randers. Vi prøvede deres “Kidnapped” rum. Sjov OG uhyggelig oplevelse med mange spændende samt kreative gåder. Hidtil det bedste Escape Room der er prøvet 😄 Personalet var også virkelig søde, så det er et ekstra plus! 👏🏻...Mere

  Historisk Escape Room Mwashford
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  Super fedt koncept og hele tiden nye spændene udfordringer, som både “børn” og voksne kan være med på Kan helt klart anbefales at prøve som familie

  Historisk Escape Room Nikolaidk3
  8/04/2019

  Historisk Escape Room  Det var virkelig spændende og også meget uhyggeligt. Det levede også meget op til mine forventninger.

  Historisk Escape Room Alexcbr123
  1/01/1970
 • Historisk Escape Room  Vi var afsted på en polterabend (5 personer), og vi tog Crime Scene! Det var underholdende og udfordrende. Det er ikke en "lige-til" bane, men det er det der gør det sjovt. Det kan varmt anbefales. Selve lokalerne er underlige sjove, men den gamle Amts...Mere

  Historisk Escape Room IbenR18
  9/15/2019

  Historisk Escape Room  Vi havde en helt igennem forrygende tid som besøgende hos Locked Randers. Opgaverne var både spændende, medrivende og udfordrende.

  Historisk Escape Room 564andreasv
  1/01/1970

  Historisk Escape Room  Har været herinde og prøve to af rummene indtil videre, "Kidnapped" og "Sabotage". En gang var med et hold venner, en anden gang var med familien - og begge gange var lige sjove, spændende og udfordrende! Super gennemførte rum, hyggelig atmosfære ved indgangen, og sødt...Mere

  Historisk Escape Room amfrand
  1/01/1970

Uddybning af Sabotage:

Sabotage er et historisk Escape Room inspireret af 2. verdenskrig. Dette Escape Room er ikke direkte uhyggeligt men derimod Action-packed. I scenariet starter dig og dit hold indespæret i et tysk fængsel. Jeres opgave er dels at flygte, men det vigtigste er at i formår samtidig at indhente information om tyske militære mål i og omkring Randers, for derved at kunne bombe disse. Sabotage er designet til voksne, men da dette rum ikke er direkte uhyggeligt anbefaler vi dette rum hvis børn skal deltage sammen med voksne.  

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til action er Sabotage helt klart det rette valg!

Translate »