Escape Rooms

Kan du løse mysterierne og undslippe?

Escape Rooms

Se vores Escape Rooms

OBS: Personer under 15 år skal være i følge med minimum en voksen.

The Undead

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 70% 70%
 • Scare Factor: 60% 60%
 • Teamwork: 70% 70%

Kidnapped

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 80% 80%
 • Teamwork: 80% 80%

Crime Scene

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 90% 90%
 • Scare Factor: 70% 70%
 • Teamwork: 70% 70%

Chernobyl

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 80% 80%
 • Scare Factor: 60% 60%
 • Teamwork: 70% 70%

Sabotage

Escape Rooms
 • Sværhedsgrad: 70% 70%
 • Scare Factor: 40% 40%
 • Teamwork: 70% 70%

Anmeldelser

Hos Locked er vores gæsters oplevelse alfa omega. Derfor går vi meget op i at give vores gæster den bedst mulige oplevelse – hver gang! Resulteret ses i vores anmeldelser på TripAdvisor:

 • Escape Rooms  Kan klart anbefale Locked Escape Rooms i Herning, hvis man vil have super sjov aften, med masser af udfordringer og logiske hovedbrud for, at slippe ud af det låste rum inden tiden løber ud.

  Escape Rooms susannesT393LE
  12/12/2018

  Escape Rooms  Vi besøgte Locked i 30 graders varme, men ikke kun derfor vi fik sved på panden. Skægt og udfordrende.

  Escape Rooms Johnny K
  7/26/2019

  Escape Rooms  Mega fed oplevelse og så spændende.. rigtig god service kan varmt anbefales. Fedt hus at lave sådan noget i

  Escape Rooms Druevej23
  11/03/2019
 • Escape Rooms  Kæmpesucces. Begge forældre og alle tre børn på 9, 13 og 16 var på hele tiden. Vi skal helt sikkert prøve de andre rum.

  Escape Rooms Esben T
  8/08/2019

  Escape Rooms  Escape Room i Randers kan klart anbefales! Vi var 5, der prøvede “Kidnapped”. Super spændende, uhyggeligt og tilpas udfordrende. Vi har allerede bestemt, at vi skal prøve de andre rum også - hvilket vi bestemt også vil anbefale andre til!!

  Escape Rooms annesofie2020
  1/01/1970

  Escape Rooms  En oplevelse man sent vil glemme! Vi havde en fantastisk oplevelse i Locked, hvor vi afprøvede vores grænser af i “Kidnapped.” Setuppet i sig selv var bemærkelsesværdigt og super gennemtænkt! Derudover havde personalet et stort fokus på, at få os til at føle os velkomne....Mere

  Escape Rooms Piablomsten
  11/02/2019
 • Escape Rooms  Meget spooky. Kan klart sige at du skal prøve det. Vi prøvede Kidnapped som var den nemmeste men sværeste af de andre??? ? Prøv det bare.

  Escape Rooms 2005OH
  1/01/1970

  Escape Rooms  Mega sjovt og spændende kommer sikkert en anden gang. Hvis jeg skulle anbefale det til en alder vil jeg sige 13-35 år men det er muligt at tage børn og voksne som er mindre eller over anbefalensen

  Escape Rooms Sebastianthiela
  10/26/2019

  Escape Rooms  Vi havde en fantastisk oplevelse hos Locked i Randers. Vi prøvede deres “Kidnapped” rum. Sjov OG uhyggelig oplevelse med mange spændende samt kreative gåder. Hidtil det bedste Escape Room der er prøvet 😄 Personalet var også virkelig søde, så det er et ekstra plus! 👏🏻...Mere

  Escape Rooms Mwashford
  8/04/2019
 • Escape Rooms  Sjovt og spændende, og det er godt organiseret. Der var også mulighed for at få tips hvis man sad fast. En rigtig god oplevelse.

  Escape Rooms Doiren
  1/01/1970

  Escape Rooms  Havde en rigtig fed oplevelse med gutterne. Følte ikke at de forskellige puzzles var for nemme eller for svære, og de få gange vi sad fast, var de gode til at give os hints, uden at direkte give os svaret.

  Escape Rooms KennethT1480
  1/01/1970

  Escape Rooms  Vi har tidligere prøvet escape rooms, men ingen af dem kunne hamle op med “Crime Scene”! Varm velkomst i historiske lokaler med spændende introduktion og pulsforhøjende gådelæsning. Vi kommer helt sikkert igen.

  Escape Rooms kasperjensen93
  8/17/2019
 • Escape Rooms  Vi besøgte Locked i Herning med vores teenage sønner og deres bedsteforældre og det var en kanon oplevelse. Vi blev godt instrueret inden vi blev låst inde. Vi syntes det var en vildt fed og spændende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen. Det...Mere

  Escape Rooms Hoeeg75
  4/09/2019

  Escape Rooms  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Escape Rooms Søren J
  1/01/1970

  Escape Rooms  Vi havde en helt igennem forrygende tid som besøgende hos Locked Randers. Opgaverne var både spændende, medrivende og udfordrende.

  Escape Rooms 564andreasv
  1/01/1970

Danmarks mest autentiske Escape Room

Locked Randers vil være Danmarks mest autentiske Escape Room. Derfor har vi fuldt fokus på at skabe den helt rette stemning for at sikre, at vores gæster får den optimale oplevelse både før, under og efter selve Escape Room oplevelsen. Derfor har vi forskellige kriterier som vores afdelinger/lokationer skal leve op til. Vores lokaler skal f.eks. være autentiske og have den helt rigtige Locked-stemning. Lokationerne kan være meget forskellige, f.eks. har en af Locked afdelingerne til huse i et gammelt fredet højhus fra 1966 og til den nye afdeling i Randers har vi lejet 850 . Fælles for alle afdelinger er dog at vi foruden vores Escape Rooms og har vi tilknyttet eventlokaler, hvor minimum 30 personer kan sidde til spisning. Dette gør, at vi er i stand til at holde teamudviklingsdage, hvor vores Escape Rooms f.eks. indgår som en konkret samarbejdsøvelse. Dette kan suppleres med undervisning i personprofiler og gruppedynamikker, som virkeligt er med til at give den dybere forståelse for samarbejde.

Hvilket Escape Room er det bedste?
Alle vores Escape Rooms er gode på hver sin måde. Uanset hvilket Escape Room du vælger får du med garanti en god oplevelse! Du skal derfor blot vælge det tema som du finder mest interessant. Ud fra hvert Escape Room her på siden, finder du en beskrivelse af rummets historie, som måske kan hjælpe dig med at vælge hvilket Escape Rooms, som du vil starte med at prøve.

Translate »