Kidnapped

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

ADVARSEL: Ikke egnet for folk med epilepsi. 

 • Sværhedsgrad: 80%
 • Scare Factor: 80%
 • Teamwork: 80%
Saw Escape Room

Sværhedsgrad

Kidnapped er Locked Randers’ sværeste Escape Room. Omkring 40% gennemfører scenariet, og dette Escape Room sætter store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Kidnapped er et gyserinspireret Escape Room og er derfor både mørkt og dystert. Kidnapped er inspireret af gyserfilmen SAW, og der vil derfor forekomme store mængder blod og voldsomme billeder.

Teamwork

Kidnapped er det Escape Room, som sætter de højeste krav til gruppens kommunikation og samarbejde. Kan I ikke finde ud af at kommunikere effekt, vil I aldrig gennemføre Kidnapped!

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Saw Escape Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.

  Saw Escape Room Anita L
  8/04/2019

  Saw Escape Room  Bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Godt og gennemført arrangement. Dog ikke for mindre børn. PRØV DET!!

  Saw Escape Room Lenedanner
  7/22/2019

  Saw Escape Room  Vi besøgte Locked Escape Room i Randers i december 2019, hvor vi prøvede både Escape Rooms og en samarbejdsøvelse. Den gamle bygning gør det til en meget autentisk (og lidt uhyggelig) oplevelse. Vi blev taget godt imod og der blev sørget godt for os i...Mere

  Saw Escape Room rittas2020
  1/01/1970
 • Saw Escape Room  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Saw Escape Room Annemette L
  8/07/2019

  Saw Escape Room  2 voksne og 1 barn på 12. Prøvede rummet “sabotage” - der var masser af udfordringer for hjernecellerne, de klassiske hængelåse med talkodelås pryder mange af dørerne mv. Og så er det bare med at gå i gang. Kan varmt anbefales.

  Saw Escape Room PeterVallentin
  7/28/2019

  Saw Escape Room  Vi havde en helt igennem forrygende tid som besøgende hos Locked Randers. Opgaverne var både spændende, medrivende og udfordrende.

  Saw Escape Room 564andreasv
  1/01/1970
 • Saw Escape Room  Havde en rigtig fed oplevelse med gutterne. Følte ikke at de forskellige puzzles var for nemme eller for svære, og de få gange vi sad fast, var de gode til at give os hints, uden at direkte give os svaret.

  Saw Escape Room KennethT1480
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Kan klart anbefale Locked Escape Rooms i Herning, hvis man vil have super sjov aften, med masser af udfordringer og logiske hovedbrud for, at slippe ud af det låste rum inden tiden løber ud.

  Saw Escape Room susannesT393LE
  12/12/2018

  Saw Escape Room  Vi var inde hos Locked og havde en kanon oplevelse. Personalet klædte os godt på til, hvad vi gik ind til, til trods for, at vi var lidt nervøse. Kan klart anbefales!

  Saw Escape Room Mille P
  11/03/2019
 • Saw Escape Room  En oplevelse man sent vil glemme! Vi havde en fantastisk oplevelse i Locked, hvor vi afprøvede vores grænser af i “Kidnapped.” Setuppet i sig selv var bemærkelsesværdigt og super gennemtænkt! Derudover havde personalet et stort fokus på, at få os til at føle os velkomne....Mere

  Saw Escape Room Piablomsten
  11/02/2019

  Saw Escape Room  Sjovt, og udfordrende, selvom det var en meget lille ting vi sad fast på, så gik det hele ? 2 minutter igen

  Saw Escape Room Xequz
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Det var super godt, vi havde alle 3 rum, men jeg var kun i 1 af dem, kunne godt overveje at prøve de 2 andre rum. Kan anbefale det her til andre, noget andet aktivitet, hvor man skal bruge hovedet

  Saw Escape Room charlottea845
  7/19/2019
 • Saw Escape Room  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Saw Escape Room Christian T
  9/14/2019

  Saw Escape Room  En rigtig spændende og god oplevelse med forskellige rum og meget forskellige "opgaver". En virkelig god oplevelse.

  Saw Escape Room 100carstent
  9/21/2019

  Saw Escape Room  Jeg tog der hen med 2 venner, og vi elskede det. Vi prøvede rummet KIDNAPPED og fortryder intet. Det er et af de bedste escape rooms jeg har prøvet og kommer med glæde igen for et af de andre rum. Det er vildt gennemtænkt og...Mere

  Saw Escape Room malenek2020
  1/01/1970

Uddybning af KIDNAPPED:

Kidnapped er som tidligere beskrevet Locked Randers’ sværeste og mest uhyggelige Escape Room. Dette Saw Escape Room adskiller sig fra landets andre Escape Rooms på det måde at det foregår i hele 4 forskellige fysiske rum, som skal gennemføres for til sidst (forhåbentligt) at kunne flygte. Rummet er inspireret af gyserfilmen SAW, og rammerne i rummet kan derfor virke voldsomme for nogle personer – derfor anbefaler vi ikke at børn deltager i dette Escape Room. Kravene til kommunikation og samarbejde er også ekstra høje i dette Escape Room, og nogle af gåderne i dette rum kan kun løses såfremt man er tre personer – derfor er kravet minimum tre personer på et hold i Kidnapped.

Locked ApS ansatte i foråret Daniel Thiesen, som har i kandidatgrad i IT og Spildesign, med det formål at øge kvalitet af Lockeds Escape Room og få flere tekniske elementer implementeret i Lockeds Escape Room. Dette er i høj grad lykkedes, og i Kidnapped finder du derfor en kombination af tekniske puzzles samt fysiske puzzles.

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til gys og gru er Kidnapped det rette valg!

Translate »