Kidnapped

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”

 • Sværhedsgrad: 90%
 • Scare Factor: 80%
 • Teamwork: 70%
Saw Escape Room

Sværhedsgrad

Kidnapped er Locked Randers’ sværeste Escape Room. Omkring 40% gennemfører scenariet, og dette Escape Room sætter store krav til din gruppes evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Kidnapped er et gyserinspireret Escape Room og er derfor både mørkt og dystert. Kidnapped er inspireret af gyserfilmen SAW, og der vil derfor forekomme store mængder blod og voldsomme billeder.

Teamwork

Kidnapped er det Escape Room, som sætter de højeste krav til gruppens kommunikation og samarbejde. Kan I ikke finde ud af at kommunikere effekt, vil I aldrig gennemføre Kidnapped!

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Saw Escape Room  Sjovt og spændende, og det er godt organiseret. Der var også mulighed for at få tips hvis man sad fast. En rigtig god oplevelse.

  Saw Escape Room Doiren
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Vi besøgte Locked Escape Room i Randers i december 2019, hvor vi prøvede både Escape Rooms og en samarbejdsøvelse. Den gamle bygning gør det til en meget autentisk (og lidt uhyggelig) oplevelse. Vi blev taget godt imod og der blev sørget godt for os i...Mere

  Saw Escape Room rittas2020
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Super oplevelse i “Kidnappet”. Sjovt rum, uhyggelig stemning, fede og ret udfordrende opgaver. Verdensklasse kundeservice. Vi kommer helt sikkert igen og prøver et af de andre rum.

  Saw Escape Room Brian W
  8/04/2019
 • Saw Escape Room  Vi besøgte Locked i Herning med vores teenage sønner og deres bedsteforældre og det var en kanon oplevelse. Vi blev godt instrueret inden vi blev låst inde. Vi syntes det var en vildt fed og spændende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen. Det...Mere

  Saw Escape Room Hoeeg75
  4/09/2019

  Saw Escape Room  Vi var en flok der besøgte dem på deres åbnings aften i Randers, hvor vi før havde besøgt deres afd i Herning med succes. Det blev til en sjov time i “Crime scene” rummet, fine og logiske udfordringer, god histore og meget stemningsfyldte lokaler. Stedet...Mere

  Saw Escape Room Rune_Petersen
  8/03/2019

  Saw Escape Room  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Saw Escape Room 809lisbethb
  12/22/2018
 • Saw Escape Room  Vi besøgte Locked i 30 graders varme, men ikke kun derfor vi fik sved på panden. Skægt og udfordrende.

  Saw Escape Room Johnny K
  7/26/2019

  Saw Escape Room  Vi havde en helt igennem forrygende tid som besøgende hos Locked Randers. Opgaverne var både spændende, medrivende og udfordrende.

  Saw Escape Room 564andreasv
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Vi var afsted på en polterabend (5 personer), og vi tog Crime Scene! Det var underholdende og udfordrende. Det er ikke en "lige-til" bane, men det er det der gør det sjovt. Det kan varmt anbefales. Selve lokalerne er underlige sjove, men den gamle Amts...Mere

  Saw Escape Room IbenR18
  9/15/2019
 • Saw Escape Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.

  Saw Escape Room Anita L
  8/04/2019

  Saw Escape Room  Vi har tidligere prøvet escape rooms, men ingen af dem kunne hamle op med “Crime Scene”! Varm velkomst i historiske lokaler med spændende introduktion og pulsforhøjende gådelæsning. Vi kommer helt sikkert igen.

  Saw Escape Room kasperjensen93
  8/17/2019

  Saw Escape Room  Escape Room i Randers kan klart anbefales! Vi var 5, der prøvede “Kidnapped”. Super spændende, uhyggeligt og tilpas udfordrende. Vi har allerede bestemt, at vi skal prøve de andre rum også - hvilket vi bestemt også vil anbefale andre til!!

  Saw Escape Room annesofie2020
  1/01/1970
 • Saw Escape Room  Prøvede scenariet "Crime Scene" med nogle venner. Mega sjov oplevelse, vil klart anbefale andre det.

  Saw Escape Room mathiast416
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Saw Escape Room Søren J
  1/01/1970

  Saw Escape Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Saw Escape Room Lucaskaas
  11/06/2019

Uddybning af KIDNAPPED:

Kidnapped er som tidligere beskrevet Locked Randers’ sværeste og mest uhyggelige Escape Room. Dette Saw Escape Room adskiller sig fra landets andre Escape Rooms på det måde at det foregår i hele 4 forskellige fysiske rum, som skal gennemføres for til sidst (forhåbentligt) at kunne flygte. Rummet er inspireret af gyserfilmen SAW, og rammerne i rummet kan derfor virke voldsomme for nogle personer – derfor anbefaler vi ikke at børn deltager i dette Escape Room. Kravene til kommunikation og samarbejde er også ekstra høje i dette Escape Room, og nogle af gåderne i dette rum kan kun løses såfremt man er tre personer – derfor er kravet minimum tre personer på et hold i Kidnapped.

Locked ApS ansatte i foråret Daniel Thiesen, som har i kandidatgrad i IT og Spildesign, med det formål at øge kvalitet af Lockeds Escape Room og få flere tekniske elementer implementeret i Lockeds Escape Room. Dette er i høj grad lykkedes, og i Kidnapped finder du derfor en kombination af tekniske puzzles samt fysiske puzzles.

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til gys og gru er Kidnapped det rette valg!

Translate »