Crime Scene

“Politiet har i denne uge modtaget en anmeldelse vedrørende et muligt kvindeskrig samt mistænkelig aktivitet ved en nedlagt lægeklinik i Randers centrum. Da politiet i øjeblikket efterforsker forsvindingen af en ung kvinde, har denne anmeldelse vakt særlig interesse.
Jeres opgave er nu at foretage en hemmelig ransagning af den nedlagte lægeklinik.”

 • Sværhedsgrad: 90%
 • Scare Factor: 70%
 • Teamwork: 70%
Escape The Room

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Escape The Room  Har været herinde og prøve to af rummene indtil videre, "Kidnapped" og "Sabotage". En gang var med et hold venner, en anden gang var med familien - og begge gange var lige sjove, spændende og udfordrende! Super gennemførte rum, hyggelig atmosfære ved indgangen, og sødt...Mere

  Escape The Room amfrand
  1/01/1970

  Escape The Room  Crime scene var en svær og spændende udfordring. Vi synes alle om det hele - selvom vi ikke opklarede forbrydelsen indenfor tiden? Vi blev budt velkommen med forklaringer på hvad der skulle foregå. Undervejs kunne vi bede om ledetråde og efterfølgende blev vi spurgt til...Mere

  Escape The Room SteenDam48
  7/30/2019

  Escape The Room  Vi var en flok der besøgte dem på deres åbnings aften i Randers, hvor vi før havde besøgt deres afd i Herning med succes. Det blev til en sjov time i “Crime scene” rummet, fine og logiske udfordringer, god histore og meget stemningsfyldte lokaler. Stedet...Mere

  Escape The Room Rune_Petersen
  8/03/2019
 • Escape The Room  Jeg tog der hen med 2 venner, og vi elskede det. Vi prøvede rummet KIDNAPPED og fortryder intet. Det er et af de bedste escape rooms jeg har prøvet og kommer med glæde igen for et af de andre rum. Det er vildt gennemtænkt og...Mere

  Escape The Room malenek2020
  1/01/1970

  Escape The Room  Det var rigtig sjovt og MEGA creepy, kan helt klart anbefales. Det var rigtig svært så man skal bare have nogle kloge hoveder med!!

  Escape The Room Søren J
  1/01/1970

  Escape The Room  Vi var inde hos Locked og havde en kanon oplevelse. Personalet klædte os godt på til, hvad vi gik ind til, til trods for, at vi var lidt nervøse. Kan klart anbefales!

  Escape The Room Mille P
  11/03/2019
 • Escape The Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Escape The Room Lucaskaas
  11/06/2019

  Escape The Room  Mega fed oplevelse og så spændende.. rigtig god service kan varmt anbefales. Fedt hus at lave sådan noget i

  Escape The Room Druevej23
  11/03/2019

  Escape The Room  Prøvede scenariet "Crime Scene" med nogle venner. Mega sjov oplevelse, vil klart anbefale andre det.

  Escape The Room mathiast416
  1/01/1970
 • Escape The Room  Fire unge mennesker på tur blev til en fantastisk tur i klart det bedste Escape Room nogen af os havde prøvet til dato! Alt fra gåder, artefakter, teknik og miljø var uovertruffent og tydeligt gennemarbejdet af kompetente bagfolk. Intet andet end ros herfra!

  Escape The Room Thelsennos
  8/04/2019

  Escape The Room  Meget spooky. Kan klart sige at du skal prøve det. Vi prøvede Kidnapped som var den nemmeste men sværeste af de andre??? ? Prøv det bare.

  Escape The Room 2005OH
  1/01/1970

  Escape The Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.

  Escape The Room Anita L
  8/04/2019
 • Escape The Room  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Escape The Room Annemette L
  8/07/2019

  Escape The Room  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale et besøg hos Locked Randers:-)

  Escape The Room knudspia
  8/04/2019

  Escape The Room  Vi prøvede Sabotage - det var et godt gennemført rum. Super personale, gode rekvisitter og hints er tilpas afstemt. Kan absolut anbefales.

  Escape The Room Stam112
  8/04/2019

Sværhedsgrad

Crime Scene er Locked Randers’ mellemsvære Escape Room. Omkring 50% gennemfører scenariet. Vi garanterer at dette Escape Room vil udfordre jer, og sætte jeres samarbejdsevner på prøve.

Scare Factor

Crime Scene er inspireret af rejseholdet og er et atypisk Escape Room – forstået på den måde at man ikke skal udslippe, men derimod ransage en nedlagt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Teamwork

Crime Scene indeholder gåder som kræver, at I er gode til at videreformidle information. I Crime Scene er der rigtig mange genstande, og det er afgørende at I er gode til skelne spor fra blindgyde.

Uddybning af CRIME SCENE:

 Crime Scene er Locked Randers’ atypiske Escape Room. I dette scenarie gælder det nemlig ikke om at flygte, men derimod om at foretage en ransagning af en forladt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Det forholder sig nemlig således, at der i øjeblikket efterforskes en sag om tre kvindemord. Sagens hovedmistænkte er den tidligere læge DR. Winge, hvis lægeklinik blev tvangslukket for 2 år siden. Lægeklinikken har været forladt siden, men der er for nyligt observeret mistænkelig aktivitet i de forladte lokaler. Et vidne som har set morderen, har fået tegnet en fantomtegning, som ligner DR. Winge på en prik! Vi er derfor sikre på at DR. Winge er morderen, men vi skal have konkrete beviser for at kunne dømme ham. Jeres opgave er derfor at ransage lægeklinikken, for at finde frem til det mordvåben, som DR. Winge har brugt til at myrde kvinderne med…

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til CSI, rejseholdet eller generelt krimier, så er CRIME SCENE det oplagte valg! 

Translate »