Crime Scene

“Politiet har i denne uge modtaget en anmeldelse vedrørende et muligt kvindeskrig samt mistænkelig aktivitet ved en nedlagt lægeklinik i Randers centrum. Da politiet i øjeblikket efterforsker forsvindingen af en ung kvinde, har denne anmeldelse vakt særlig interesse.
Jeres opgave er nu at foretage en hemmelig ransagning af den nedlagte lægeklinik.”

 • Sværhedsgrad: 80%
 • Scare Factor: 70%
 • Teamwork: 60%
Escape The Room

Sværhedsgrad

Crime Scene er Locked Randers’ mellemsvære Escape Room. Omkring 50% gennemfører scenariet. Vi garanterer at dette Escape Room vil udfordre jer, og sætte jeres samarbejdsevner på prøve.

Scare Factor

Crime Scene er inspireret af rejseholdet og er et atypisk Escape Room – forstået på den måde at man ikke skal udslippe, men derimod ransage en nedlagt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Teamwork

Crime Scene indeholder gåder som kræver, at I er gode til at videreformidle information. I Crime Scene er der rigtig mange genstande, og det er afgørende at I er gode til skelne spor fra blindgyde.

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Escape The Room  Det var meget spændene og mega sjovt, vi hyggede os! Men det var utroligt svært, man skulle virkelig tænke sig om!

  Escape The Room Laura Brun J
  1/01/1970

  Escape The Room  En rigtig spændende og god oplevelse med forskellige rum og meget forskellige "opgaver". En virkelig god oplevelse.

  Escape The Room 100carstent
  9/21/2019

  Escape The Room  Vi besøgte Locked i Herning med vores teenage sønner og deres bedsteforældre og det var en kanon oplevelse. Vi blev godt instrueret inden vi blev låst inde. Vi syntes det var en vildt fed og spændende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen. Det...Mere

  Escape The Room Hoeeg75
  4/09/2019
 • Escape The Room  Vi var en flok der besøgte dem på deres åbnings aften i Randers, hvor vi før havde besøgt deres afd i Herning med succes. Det blev til en sjov time i “Crime scene” rummet, fine og logiske udfordringer, god histore og meget stemningsfyldte lokaler. Stedet...Mere

  Escape The Room Rune_Petersen
  8/03/2019

  Escape The Room  Prøvede Crime Scene uden at spoile for meget var det en super fed oplevelse. Kommer helt sikkert igen

  Escape The Room Christian T
  9/14/2019

  Escape The Room  Bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Godt og gennemført arrangement. Dog ikke for mindre børn. PRØV DET!!

  Escape The Room Lenedanner
  7/22/2019
 • Escape The Room  En oplevelse man sent vil glemme! Vi havde en fantastisk oplevelse i Locked, hvor vi afprøvede vores grænser af i “Kidnapped.” Setuppet i sig selv var bemærkelsesværdigt og super gennemtænkt! Derudover havde personalet et stort fokus på, at få os til at føle os velkomne....Mere

  Escape The Room Piablomsten
  11/02/2019

  Escape The Room  Kan klart anbefale Locked Escape Rooms i Herning, hvis man vil have super sjov aften, med masser af udfordringer og logiske hovedbrud for, at slippe ud af det låste rum inden tiden løber ud.

  Escape The Room susannesT393LE
  12/12/2018

  Escape The Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.

  Escape The Room Anita L
  8/04/2019
 • Escape The Room  Vi prøvede Sabotage - det var et godt gennemført rum. Super personale, gode rekvisitter og hints er tilpas afstemt. Kan absolut anbefales.

  Escape The Room Stam112
  8/04/2019

  Escape The Room  Super sjov og udfordrende oplevelse. Vil helt sikkert prøve de andre rum en anden gang. Mega god service. Et sted man føler sig velkommen

  Escape The Room anitajensen70
  8/17/2019

  Escape The Room  Jeg tog der hen med 2 venner, og vi elskede det. Vi prøvede rummet KIDNAPPED og fortryder intet. Det er et af de bedste escape rooms jeg har prøvet og kommer med glæde igen for et af de andre rum. Det er vildt gennemtænkt og...Mere

  Escape The Room malenek2020
  1/01/1970
 • Escape The Room  Mega sjovt og spændende kommer sikkert en anden gang. Hvis jeg skulle anbefale det til en alder vil jeg sige 13-35 år men det er muligt at tage børn og voksne som er mindre eller over anbefalensen

  Escape The Room Sebastianthiela
  10/26/2019

  Escape The Room  Det er virkelig et besøg vær. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre rum også. Jeg kan kun sige det ville være ærgerligt ikke at tage ind og prøve.

  Escape The Room Ostepops
  7/26/2019

  Escape The Room  Samarbejde er nøgleordet, men så får man også en super god oplevelse. Spændende at prøve og vil gerne gøre det igen

  Escape The Room Ulla H
  1/01/1970

Uddybning af CRIME SCENE:

 Crime Scene er Locked Randers’ atypiske Escape Room. I dette scenarie gælder det nemlig ikke om at flygte, men derimod om at foretage en ransagning af en forladt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Det forholder sig nemlig således, at der i øjeblikket efterforskes en sag om tre kvindemord. Sagens hovedmistænkte er den tidligere læge DR. Winge, hvis lægeklinik blev tvangslukket for 2 år siden. Lægeklinikken har været forladt siden, men der er for nyligt observeret mistænkelig aktivitet i de forladte lokaler. Et vidne som har set morderen, har fået tegnet en fantomtegning, som ligner DR. Winge på en prik! Vi er derfor sikre på at DR. Winge er morderen, men vi skal have konkrete beviser for at kunne dømme ham. Jeres opgave er derfor at ransage lægeklinikken, for at finde frem til det mordvåben, som DR. Winge har brugt til at myrde kvinderne med…

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til CSI, rejseholdet eller generelt krimier, så er CRIME SCENE det oplagte valg! 

Translate »