Crime Scene

“Politiet har i denne uge modtaget en anmeldelse vedrørende et muligt kvindeskrig samt mistænkelig aktivitet ved en nedlagt lægeklinik i Randers centrum. Da politiet i øjeblikket efterforsker forsvindingen af en ung kvinde, har denne anmeldelse vakt særlig interesse.
Jeres opgave er nu at foretage en hemmelig ransagning af den nedlagte lægeklinik.”

 • Sværhedsgrad: 90%
 • Scare Factor: 70%
 • Teamwork: 70%
Escape The Room

Sværhedsgrad

Crime Scene er Locked Randers’ mellemsvære Escape Room. Omkring 50% gennemfører scenariet. Vi garanterer at dette Escape Room vil udfordre jer, og sætte jeres samarbejdsevner på prøve.

Scare Factor

Crime Scene er inspireret af rejseholdet og er et atypisk Escape Room – forstået på den måde at man ikke skal udslippe, men derimod ransage en nedlagt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Teamwork

Crime Scene indeholder gåder som kræver, at I er gode til at videreformidle information. I Crime Scene er der rigtig mange genstande, og det er afgørende at I er gode til skelne spor fra blindgyde.

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

 • Escape The Room  Prøvede et af rummene med nogle venner og nåede lige præcis ikke at komme i gennem. Meget sjovt og udfordrende, kan klart anbefales!

  Escape The Room Lucaskaas
  11/06/2019

  Escape The Room  Det var meget spændene og mega sjovt, vi hyggede os! Men det var utroligt svært, man skulle virkelig tænke sig om!

  Escape The Room Laura Brun J
  1/01/1970

  Escape The Room  Super oplevelse i “Kidnappet”. Sjovt rum, uhyggelig stemning, fede og ret udfordrende opgaver. Verdensklasse kundeservice. Vi kommer helt sikkert igen og prøver et af de andre rum.

  Escape The Room Brian W
  8/04/2019
 • Escape The Room  Virkelig god og spændende oplevelse. Vi var 2 voksne og 2 teenagere. Behagelig modtagelse, introduktion og afslutning. Escape room var meget spændende og udfordrende lavet. Vi kan helt klart anbefale et besøg hos Locked Randers:-)

  Escape The Room knudspia
  8/04/2019

  Escape The Room  Super sjov og udfordrende oplevelse. Vil helt sikkert prøve de andre rum en anden gang. Mega god service. Et sted man føler sig velkommen

  Escape The Room anitajensen70
  8/17/2019

  Escape The Room  Vi besøgte Locked i Herning med vores teenage sønner og deres bedsteforældre og det var en kanon oplevelse. Vi blev godt instrueret inden vi blev låst inde. Vi syntes det var en vildt fed og spændende oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen. Det...Mere

  Escape The Room Hoeeg75
  4/09/2019
 • Escape The Room  Fire unge mennesker på tur blev til en fantastisk tur i klart det bedste Escape Room nogen af os havde prøvet til dato! Alt fra gåder, artefakter, teknik og miljø var uovertruffent og tydeligt gennemarbejdet af kompetente bagfolk. Intet andet end ros herfra!

  Escape The Room Thelsennos
  8/04/2019

  Escape The Room  Vi prøvede Sabotage - det var et godt gennemført rum. Super personale, gode rekvisitter og hints er tilpas afstemt. Kan absolut anbefales.

  Escape The Room Stam112
  8/04/2019

  Escape The Room  En dejlig formiddag for hele familien Vi kan klart anbefale en tur hertil Vi prøvede “kidnapped” og alle syntes det var en fed oplevelse Vi havde vores 3 børn i alderen 10-13 år med og de er helt klar på flere besøg hos Locked ?

  Escape The Room 809lisbethb
  12/22/2018
 • Escape The Room  Det var super spændene og sjovt. Det var også noget sværere end jeg troede, men man bliver hurtigt grebet af det.

  Escape The Room frederik d
  4/07/2019

  Escape The Room  Dejlig og sjov oplevelse. Det var udfordrende og en god teambuildingsøvelse for familien. Det kan varmt anbefales

  Escape The Room Kaare25
  1/01/1970

  Escape The Room  Sjovt og meget underholdende. Det var et spændende rum, mine veninder og jeg prøvede. Vil gerne komme igen.

  Escape The Room Annemette L
  8/07/2019
 • Escape The Room  Jeg kan klart anbefale Locked Herning, hvis man vil udfordres psykisk og have en spændingsfyldt aften

  Escape The Room ollebolle17
  12/20/2018

  Escape The Room  Skønt sted med god service. Spændende rum med mange forskellige typer af opgaver. (Kidnappet) Vi glæder os allerede til næste gang når vi skal prøve et af jeres andre rum.

  Escape The Room Anita L
  8/04/2019

  Escape The Room  Vi prøvede "Crime Scene" - bedste rum vi endnu har prøvet.. De gamle, skæve bygninger er helt perfekte til formålet og rummet bestod af 4 værelser, hvilket gjorde det ekstra spændende og udfordrende! Escape Room er, for vores familie, den bedste "familieaktivitet" og vi skal...Mere

  Escape The Room Tine Steen Ruby S
  1/01/1970

Uddybning af CRIME SCENE:

 Crime Scene er Locked Randers’ atypiske Escape Room. I dette scenarie gælder det nemlig ikke om at flygte, men derimod om at foretage en ransagning af en forladt lægeklinik med det formål at finde frem til et mordvåben. 

Det forholder sig nemlig således, at der i øjeblikket efterforskes en sag om tre kvindemord. Sagens hovedmistænkte er den tidligere læge DR. Winge, hvis lægeklinik blev tvangslukket for 2 år siden. Lægeklinikken har været forladt siden, men der er for nyligt observeret mistænkelig aktivitet i de forladte lokaler. Et vidne som har set morderen, har fået tegnet en fantomtegning, som ligner DR. Winge på en prik! Vi er derfor sikre på at DR. Winge er morderen, men vi skal have konkrete beviser for at kunne dømme ham. Jeres opgave er derfor at ransage lægeklinikken, for at finde frem til det mordvåben, som DR. Winge har brugt til at myrde kvinderne med…

Vi hos Locked garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse i alle vores Escape Rooms – og er du til CSI, rejseholdet eller generelt krimier, så er CRIME SCENE det oplagte valg! 

Translate »